Vælg en side

Om mig

Læs på den side hvem jeg er og få en forståelse for min virksomhed Body SAS Kropesterapi.

Autoriseret Body SDS behandler

Hej jeg hedder Sasa Fatic.

Jeg tilbyder Body SDS-behandling i Greve og omegn (Vallensbæk, Ishøj, Taastrup, Karlslunde og Solrød). Jeg tilbyder Body SDS grundtræning i Karlslunde og har erfaring med fysiske som psykiske udfordringer. Jeg har især hjulpet sportsfolk med nakke-, skulder- og rygproblemer. Derudover er jeg en del af Greve fodbold, hvor jeg tilkaldes, når spillerne får skader.

INTRO
Jeg er oprindeligt uddannet murersvend. Jeg var egentlig utrolig glad for mit arbejde og kunne virkelig lide det, men jeg tænkte, at det var på tide at komme videre og gøre noget godt for mig selv. Jeg kunne ikke have valgt bedre end Body SDS. Jeg har det rigtig godt i hoved og krop, og det skal jeg blive ved med. Jeg havde prøvet behandlingen og træningen med stor succes, og jeg var ikke i tvivl om, at det var det, som jeg ville. Jeg holder meget af at træne og hjælpe folk, og jeg brænder for det jeg laver. Det kunne jeg mærke fra første dag.

BAGGRUND
Jeg er født i Montenegro og kom til Danmark som femårig. Jeg er vokset op i Ishøj og har gået i skole til og med 10. klasse. Jeg dyrkede utrolig meget sport som fodbold, boksning, karate og meget mere. Jeg træner stadig en del sport – bare på et andet plan. Efter 10. klasse skulle jeg bruge nogle år på at finde ud af hvad jeg ville. Valget faldt på murerfaget. I takt med at jeg blev bedre og fik lov til at prøve flere mureropgaver, blev det klart for mig, at jeg skulle have uddannelsen som murer. Det valg har jeg været utrolig glad for lige siden. Jeg elskede murerfaget og alle de opgaver som fulgte med.

Jeg ser det som en stor fordel for mig at have været murer, som også er et håndværk. Jeg har erfaring med at tage fat fysisk og samtidig have føling med mine hænder. Det giver mig en god forståelse for behandlingen, og samtidig mulighed for at komme tæt på din personlige grænse, uden at gå over den. Efter at have taget Body SDS-uddannelsen, er jeg blevet mere bevidst om krop og sjæl. Jeg er blevet mere nysgerrig og bevidst om både ernæring, kost og træning. Jeg vedligeholder min kompetencer og udvikler dem løbende gennem efter uddannelse og kurser hos Body SDS. Det giver mig utrolig meget energi, når jeg kan hjælpe mine klienter på briksen, og samtidig har en stor tro på det jeg laver.

FILOSOFI
Mit mål er, at du som kunde, er tryg og glad ved min behandling. At du har følelsen af at have fået en god behandling på højeste niveau, og at du går hjem med en følelse af at blive født på ny
Vi ses!

Jeg glæder mig til at se dig.
Sasa

Body SAS Kropsterapi ApS
Body SAS Kropsterapi ApS

Skriv eller ring til mig for at booke en tid

Body SAS Kropsterapi ApS

CVR.: 40078886​

Marholm 37
2670 Greve

Tlf.: 28 14 42 22
Mail: jernsasa@gmail.com

4 + 8 =